Udvælgelsen blandt mange

Når man gerne vil skabe et dygtigt team, er det vigtigt at udvælgelsen blandt mange ansøgere giver det rigtige resultat. Hvilken gruppe er det man vil have ind i sin virksomhed, hvilke elever er det man vil have ind på diverse uddannelser, hvilken partner er det man vil have i sit hjem.

For mig har det altid været vigtigt at mine udvælgelser af diverse ting, herunder den gruppe mennesker jeg skal arbejde tæt sammen med, er foregået på den mest optimale måde – når jeg har søgt efter medarbejdere, har jeg forsøgt at ramme det rigtige segment af mennesker, for så var halvdelen af mit arbejde allerede gjort.

Forestil jer en menneskeskare som der ses på billedet, hvis jeg ikke gjorde mig umage i at ramme det rigtige segment af mennesker, så kunne jeg jo risikere at jeg fik fat på nogle medarbejdere der ikke var egnede – så udvælgelsen efter segment er for mig den bedste vej at sende et budskab.