Tørshampoo holder håret kørende

Så står man atter der igen og skal ud af døren, hvor man har sovet for længe.
Det er en del af ens ritual, at man skal i bad hver morgen, for ellers føler man sig bare ikke frisk, og man kan da godt lige nå at løbe ind under bruseren og gøre huden kold samt give den lidt sæbe og tørre den bagefter, men det er straks noget andet med håret.
Normalt giver man det en tur med shampoo, så noget balsam, og nogle af dagene, hvor man har god tid, så får det også noget hårkur – men det er ikke en af disse dage.
Desuden tager det også tid at tørre det hår, og ens ellers effektive hårtørrer kan ikke følge med det tempo, som man har sat for dagen i dag.
Ej skal man ikke glemme, at man også skal sætte håret, og det kan tage tid alt efter, om man har en god hårdag eller ej.
Så man må nøjes med kroppen, der får en omgang i dag, men hvad så med håret?
Her er løsningen tørshampoo

Tørshampoo er altid til at tage fat i

Nu skal man ikke tro, at det er noget, som vi anbefaler, at man gør hver dag, for så kan det godt komme til at lyde som om, at man tager et truckerbad: Det er sådan et, hvor man bare lige sprøjter sig med en deodorant, og til nøds smider man noget vand i armhulerne og i nakken.
Men det er en god redning på de dage, hvor man bare har lidt travlt, men det er klart, at det skal være noget, som man griber efter, når man ikke lige har den fornødne tid til at gøre alle de ting, som man ellers plejer at kunne.
Men derfor er det godt at have den her tørshampoo i baghånden, og derfor kan det være smart at tage den med, hvis man sover ude, og man ikke har de samme remedier som derhjemme til at sætte ens hår, når man vågner, og man skal videre i teksten.
Af den grund kan det være smart at have mere end en tørshampoo derhjemme, så man aldrig løber tær for den slags, når man skal bruge den.