Tilbud på Gin

Findes der noget bedre end en kold Gin med enten Tonic, lime eller hvad man nu ellers vælger at putte i sin Gin for at den får den smag man bedst kan lide – ikke hos mig, derfor holder jeg mig også altid opdateret om, hvor jeg kan få god Gin på tilbud. Nogen gange får jeg en mail med Gin tilbud det kan være i en tidbudsavis – eller en direkte besked om at nu er der tilbud på gin. Det er ligesom at det er blevet på mode igen at drikke Gin, for selv de helt unge mennesker drikker Gin hash.
Nu er jeg så heldig at jeg ikke bor så langt fra grænsen, så når der er tilbud på Gin nede hos Otto Duborg, så kører jeg derned og handler stort ind – det skulle jo også gerne kunne betale benzinen.
Jeg vil ikke påstå at jeg kender alle de forskellige mærker der inden for Gin – men jeg holder mig til dem der er lidt i den bedre ende, og hvis det er til en fest, så kan jeg godt gå på kompromis med dem i den lidt billigere ende af skalaen.

Som jeg skrev tidligere, så handler jeg stort ind når der er tilbud på Gin, og det indebærer selvfølgelig også at jeg lige får lidt forskellige rammer sodavand og øl med hjem, ikke bare til at blande i min gin, me også til at have stående til der kommer gæster. Det kan nemlig godt svare sig lige at kigge tilbudsavisen fra Duborg igennem inden man kører til Tyskland, for så ved man hvad man skal sørge for at få med hjem. Der er nemlig mange penge at spare, hvis man kigger sig for, og ved hvad man skal have – der er bare ting der er billigere i Tyskland end i Danmark – og her taler jeg især om rengøringsmidler, og dem kan man jo lige så godt tage med hjem, når man nu er dernede i forvejen.
Det gode ved at handle øl og sodavand er også at man slipper for at skulle finde et sted og aflevere sine brugte dåser, dem kan man bare krølle sammen, og lægge i skraldespanden.