Stort udvalg af lamper og lyskilder

Lamper er en fast bestanddel af hverdagen og giver os det nødvendige lys i vores hjem og på kontoret. Der findes mange forskellige slags lamper, som hver især har unikke fordele for brugeren.  newnordichome har et bredt sortiment.

Bordlamper er måske den mest alsidige type lampe, da de kan bruges til at give belysning på begge sider af et skrivebord eller i ethvert andet rum, der kræver arbejdsbelysning. Disse typer af lamper findes i forskellige former, størrelser og overflader, så du kan finde en, der passer bedst til din indretningsstil. Bordlamper har ofte en base med en justerbar arm eller hals, der giver dig mulighed for at justere højden og vinklen på skærmen, samt hvor langt væk den er fra den overflade, den er placeret på. Nogle bordlamper har også flere pærer for at give endnu flere belysningsmuligheder.

Gulvlamper er en anden form for belysningsmulighed til dit hjem eller kontor. De står højt og bruges ofte til at skabe en stemningsbelysning i et rum. Gulvlamper har normalt enten to eller tre lamper, som kan justeres til at kaste lyset opad eller nedad alt efter præference. Nogle gulvlamper har også skærme, mens andre har retningsbestemte lys i deres design til målrettet belysning. 

Skrivebordslamper, der undertiden kaldes arbejdslamper, er specielt designet til at give fokuseret lys på en arbejdsflade, f.eks. et skrivebord eller en bordplade. Disse typer lamper har typisk en justerbar arm, så du kan rette lyset præcis derhen, hvor du har brug for det, uden at det påvirker andre områder omkring det. Skrivebordslamper har typisk mindre pærer end andre typer lamper og kan endda indeholde ekstra funktioner som f.eks. lysdæmpere, der giver dig mulighed for at justere lysets outputniveau afhængigt af, hvilke opgaver du udfører på et givent tidspunkt. 

Endelig er der accentlamper, som normalt bruges til at fremhæve visse genstande som f.eks. kunstværker eller møbler i et rum ved at kaste indirekte lys på dem fra nærliggende vægge eller hjørner. Disse typer lys giver bløde gløder snarere end skarpe stråler, så de ikke konkurrerer med andre armaturer omkring dem eller distraherer folk, der arbejder i området. Accentlamper findes i forskellige former og størrelser, så du kan vælge den lampe, der passer bedst til dine behov og indretningsstilpræferencer.