Sådan skaber FiberbinderMetoden® et mere trygt arbejdsmiljø

FiberbinderMetoden® er en af de mest effektive metoder til at minimere risikoen for spredning og indånding af sundhedsskadelige asbest- og mineraluldsfibre og andet historisk støv. Denne metode er blevet udviklet specielt til at fiksere fibre, hvor de kommer fra, og sikre en mere sikker demontering og bortskaffelse. I denne blog vil vi give dig en grundig forståelse for, hvordan FiberbinderMetoden® fungerer, og hvorfor den er afgørende for at skabe et mere trygt arbejdsmiljø. Du kan også se mere her.

FiberbinderMetoden® er en arbejdsmiljøvirksomhed, der er dedikeret til at skabe et mere trygt arbejdsmiljø for alle. Metoden anvendes til at fiksere fibre på tre forskellige måder. For det første bruges den til at fiksere fibre ved kilden for at mindske risikoen for spredning under demontering. For det andet bruges den til at fiksere de fibre, som det er svært at støvsuge bort. Og endelig bruges den også til at fiksere fibre hele vejen til deponi. Med FiberbinderMetoden® opnås et mere sikkert og mere effektivt arbejdsmiljø.

Alt for mange håndværkere og rådgivere udsættes stadig for sundhedsskadelige fibre, og det er derfor vigtigt at tage de nødvendige skridt for at sikre en mere tryg arbejdsplads for alle. Med FiberbinderMetoden® kan tilfælde af sygdom og dødsfald, som skyldes sundhedsskadelige fibre, reduceres markant. Metoden er velafprøvet og dokumenteret effektiv, og kan anvendes i en lang række brancher.

Hvordan fungerer FiberbinderMetoden®? Metoden fungerer ved at spraye en speciel blanding af vand, lime og andre ingredienser på støvede overflader. Når blandingen har tørret, fikserer den fibrene, således at de ikke længere er sundhedsskadelige og ikke længere kan sprede sig. Det er en enkel og effektiv måde at skabe en mere trygt arbejdsmiljø.

FiberbinderMetoden® har også en positiv effekt på bortskaffelsen af affaldet. Med denne metode bliver fibrene fikseret og kan indkapsles, således at de kan bortskaffes sikkert og effektivt. Det er med til at forebygge spredning af sundhedsskadelige fibre til omgivelserne og sikre en mere ansvarlig bortskaffelse.