Professionelt tømrerarbejde

Nu har vi lige fået lagt nyt tag på vores hus, men inden vi fik det lagt, var der mange overvejelser om, hvem og hvornår vi ville gøre det. Det skulle jo gerne være sådan at vi var trygge ved den tømrermester vi fik fat på, og det tømrerarbejde der skulle udføres. Vi var nemlig enige om, at hvis den tømrermester vi fik fat på, også var både pålidelig, professionel, faglig dygtig, så var der også andre tømrer opgaver vi havde som vi gerne ville have lavet.
Vi ville også gerne støtte vores lokal område, og var sikre på at der fandtes en tømrermester som vi kunne bruge. Efter at have googlet på nettet og spurgt venner og bekendte, så endte det med at vi fik taget kontakt til tømrermester Finn Vesterholm, som kom ud til os for at se hvad det var vi havde i tankerne – nu var taget jo bare et tag, men her skulle vi så lige tage stillig til hvilke tegl vi ville have på – og allerede her var vi trygge og havde tillid til ham, for han var god til at vejlede og rådgive os i forhold til de ting som vi ikke selv lige havde styr på.

Vi fik aftalt hvad der skulle udføres, og som vi havde besluttet, fortalte vi ham også, at hvis opgave med taget blev som vi forventede og vi var tilfredse, så var der også lige de andre opgaver han kunne få.
Vi har vældig tilfredse, med det job der blev lavet med taget, det var dygtige og pålidelige arbejdskræfter der udførte arbejdet – og de tider der blev givet, var også de tider der blev overholdt – så selvfølgelig fik Finn Vesterholm også de resterende tømrer projekter vi havde i vores hus.
Selvom vi syntes at det var en større omgang vi skulle igennem, så forløb alt efter planen, og vi fik nogle rigtig gode tilbud på arbejdsopgaverne. Jeg tror ikke der er andre i vores lokal område der har kunnet lave tingene billigere eller bedre end det vi fik hos Finn.