LYFT mit nye nikotin

Selvom jeg ikke lige tilhører den helt unge generation, kan jeg jo godt følge nogle af deres interesser – især hvis det kan gavne mig og mit helbred – jeg følger jo også de unge med deres sport, for at holde mig aktiv. Nu var det sådan at jeg var en tur i byen med tøserne, og ved bordet ved siden af sad der en flok unge mennesker med en lille hvid æske, hvor de tog noget op i munden, og lod det blive der. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig på hvad det dog var de spiste – nysgerrig som jeg nu engang er – så spurgte jeg ind til det. De begyndte at grine – det er ikke noget vi spiser – men det er vores måde at få vores nikotin på, så kan vores forældre heller ikke lugte at vi “ryger” når vi kommer hjem. Det gav stof til eftertanke.

De kaldte det LYFT

Jeg spurgte om jeg måtte smage det – og jeg fik en af deres små hvide lyft poser – jeg tror de syntes at det var sejt at jeg prøvede det. Jeg spurgte ind til hvor de havde købt det, for det kunne jeg da godt se en mening med, ikke at lugte af røg, ikke at skulle ud på gaden for at ryge, og så var mine lunger nok glade for ikke længere at skulle indtage røg fra mine smøger. Jeg har siden da købt mine LYFT poser hos nikopouches.dk – det har været noget af det bedste jeg længe har gjort for mit helbred.