Kig på byen

Endnu engang må vi erkende, at Danmark er ramt af en ny Corona-bølge, og selvom vi ikke er i fuldstændig lockdown, som det er set tidligere, må vi igen skrue ned for de sociale sammenkomster og kulturelle begivenheder. Noget af det jeg fik tiden til at gå meget med under første lockdown var, at jeg gik ture. Jeg gik ture udenfor og nød naturen og byen, og minsandten om ikke jeg formåede at opleve nye steder og sider af min by, jeg aldrig havde oplevet før. Derudover fik jeg ekstra bevægelse indkorporeret i min hverdag, hvilket var rigtig dejligt, nu hvor fitnesscentrene, ligesom det meste af alt andet, var lukket ned. For der kan virkelig være ting at opleve, når man bevæger sig udenfor. Selvom man som jeg har boet i sin by hele sit liv, kan der være masser af nye ting at opleve, og ellers så er der formentlig masser af ting at genopleve. Enten sammen med andre eller for sig selv.