Hjørnesofa med Chaiselong

Så er jagten på en ny hjørnesofa gået ind – min gamle store hjørnesofa har udtjent sin værnepligt, og der skal en ny en ind i stuen. Den gamle har nu også gjort det rigtig godt, og har hodt i rigtig mange år. Denne gang skal jeg bare have en hjørnesofa i stof, for ungerne er flyttet hjemmefra, og så bliver der ikke spildt så meget i sofaen eller stolene mere. Læder er nemt når man på forhånd ved at der er børn der skal kunne være i den uden at blive skældt ud fordi de kommer til at spilde. Da min gamle hjørnesofa med Chaiselong, var skøn at sidde, så benene kom op når der skulle ses tv, så går jeg også efter det denne gang.
Det er altså en hjørnesofa med chaiselong og i stof jeg skulle ud og finde, og dem er der heldigvis en del af, både i butikkerne og på nettet.
Nu er jeg en af dem der handler meget på nettet, men lige en sofa, den ville jeg jo gerne lige sidde i og afprøve inden jeg købte den – men jeg snusede rundt, og fandt en masse lækre hjørnesofaer.

Jeg faldt for en hjørnesofa med 2 chaiselonger – så er der ikke kun en der sidder godt, for det kunne godt være en udfordring i min gamle hjørnesofa – jeg sad godt, og de andre sad måske ikke lige helt så godt, når vi nu godt kan lide at slænge os. Mit sofa bord ville også lige passe ind i mellem de 2 chaiselonger, så det var perfekt. Jeg kunne heldigvis komme ned og prøve at sidde i den – og se om jeg også sad lige så godt som i den gamle – og det gjorde jeg.
Jeg syntes at det kan være en lidt svær beslutning at udskifte ens dejlige sofa med en anden, dels er der lidt økonomi der skal falde på plads, pladsen skal være der, når man taler om sofa med chaiselong, og så skal man sidde godt.
Det lykkedes mig at få overtalt mig selv til at det ville være en rigtig god ide, og jeg er glad for at jeg fik taget mig sammen til det.