Det grundlæggende i installation af hegnspæle:

Installation af hegnspæle er afgørende for at skabe et funktionelt og sikkert hegn. Mange mennesker tror, at det at installere hegnspæle er lige så simpelt som at grave et hul og stikke pælen i, men der er meget mere, end man umiddelbart tror. I dette blogindlæg vil vi gennemgå det grundlæggende i installation af hegnspæle, så du kan få et sikkert hegn, der holder i mange år fremover.

Til at starte med skal du bestemme, hvor dine stolper skal placeres. Det betyder, at du skal måle afstanden mellem dem op og afmærke den med pæle eller spraymaling. Når du har afmærket området, er det tid til at grave dine huller; sørg for, at de er brede nok (mindst dobbelt så brede som stolpen) og dybe nok (mindst 1/3 af den samlede højde)

Når dine huller er gravet, kan du begynde at sætte stolperne ind. Hvis du bruger præfabrikerede beton- eller stålstolper, skal du sørge for at bruge et passende underlag som f.eks. grus eller sand for at holde stolperne jævne og stabile. Hvis der er tale om træstolper, skal du bruge betonblanding til at sikre dem på plads; fyld mindst 1/3 af hvert hul med betonblanding, før du sætter hver stolpe ind. Du kan også bruge ekstra afstivning på træpæle, hvis du planlægger at have kraftigere vind eller andre mulige forstyrrelser i nærheden af din ejendomsgrænse.

Til sidst skal du fastgøre eventuelle løse søm eller skruer og tilføje fugemasse omkring bunden af hver stolpe for at opnå ekstra støtte. Sørg for, at alle forbindelser er tætte, inden du fylder op omkring hver enkelt stolpe med jord eller ekstra betonblanding for at opnå ekstra stabilitet. Med disse trin i baghovedet kan du nu få et robust hegn i mange år!

Læs mere via Hegn pæle.