Der skal helst ikke tilbringes for lang tid i en skurvogn

Der er skam brug for skurvogne, og man bruger dem mange steder, om det skal være et arbejdslokale, et udekontor, en midlertidig bolig for mens, man er ved at ombygge ens hus, eller bare et helt andet sted, hvor man har brug for at have et sted, hvor man kan opholde sig midlertidigt.
Disse skurvogne findes i mange forskellige størrelser med forskellige faciliteter, og ellers kan man stille dem op ved siden af såsom et toilet, og man kan sætte et tekøkken op, et køleskab, mikroovn, fryser og meget andet, som man kan have brug for samt et varmeapparat.
Og man kan have forskellige skurvogne ved siden af hinanden, så man har mere plads at gøre godt med, men farven og stilen på vognen er næppe så vigtig, medmindre man bruger den til at gøre reklame med, om man kører rundt eller er det samme sted, og derfor skal man heller ikke bekymre sig så meget om indretningen, for det skulle helst være et midlertidigt sted, som man opholder sig.

En skurvogn er et godt sted at være midlertidigt

Som sagt kan det da godt være, at man skal være sådan et sted i en lang periode, om der er flere timer i løbet af mange dage, eller man er der hele dagen, men det skal trods alt ikke være en permanent bolig, selvom man da har set den slags brugt som studieboliger.
Der er også de byggefirmaer, der “indlogerer” deres udenlandske arbejdere sådan nogle steder, og det er skam helt uacceptabelt, og der er nok mange fagforeninger.
Man kan tilpasse sig steder til at være i en god periode, hvor end man er i verden, og man kan være mange mennesker i sådan et skurvogn, men det skal ikke blive et næsten permanent opholdssted, hvorfor man skal sørge for, at man ikke vænner sig for meget til det, så man glemmer, hvordan man rigtigt bor.
Man skal ikke have det ubehageligt sådan et sted, men det skal heller ikke blive for mageligt.